Kobilerden daha büyük markalara kadar e-ticareti herkes için daha iyi hale getirmek için güçlü ve kullanıcı dostu arayüzleriyle Shopify, altyapısı sunan dünyada önde gelen firmalar arasındadır.

Shopify, yeni nesil girişimcileri, dünyanın en büyük markalarını ve aradaki herkesi destekliyor. Yönetici paneli tarafının basit ama güçlü işlevleri sağlamasıyla birlikte eklenti geliştiren büyük bir kominiteye sahip olmasıda avantaj sağlıyor.

Standart paketlerde bulunmayan ve eklenti olarak geliştirilmesi yüksek tutarlar yerine app mantığıyla büyük bir kominite geliştirme sağlıyor. Bununla birlikte Türkçe destek merkezide mevcut.

Bir e-ticaret sitesini kurduğunuzda ihtiyacınız olabilecek en uç özellikleri bile size hazır sağlayan Shopify ile sitenizi her gün farklı yönleriyle geliştirmenize imkan sağlıyor.

Türkiye’de ki firmalarda bulunmayan bazı temel özellikler ise zaten en düşük paketle birlikte size geliyor. Yarım kalan sepetin kurtulması, otomasyonlar ve kurgular oluşturma, sipariş takibini müşteri tarafında etkin sağlama ve sadece kargo değil yerel teslimat özelliğide size sağladığı aklıma gelen önemli özelliklerinden bazıları.

E-ticaret alanında kendi web sitelerini kuracaklar için temel bilgiyle başlayabilecekleri sistem olan ve kolaylıkla web sitenizi oluşturmanız için Shopify’ı tercih edebilirsiniz.

Yeni başlayanlar ya da profesyoneller için en öne çıkan tarafı ise sistemin size rehberlik etmesi…

Özetleyecek olursa e-ticaret sitesi kurmak ve yönetmek isteyen profesyoneller içinde hiç bilgisi olmayan girişimciler içinde ideal sistem Shopify diyebiliriz.